Apparaten en accessoires
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 40min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
2686.2 kJ /
642 kcal
Vetten
11 g
Koolhydraten
119 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Taste of Africa
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Cornbread
Žádné hodnocení
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25min.
Tomato Short Ribs Stew
Žádné hodnocení
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1hod. 25min.
Indonesian green spice paste
40min.
Lemon Ginger Sour
15min.
Pickled Watermelon Rind
1hod. 30min.
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min.
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2hod. 15min.
Lemongrass Lychee Splash
3hod. 20min.
Crab Tortelloni, Red Mullet
5hod.